Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpia – Aktuális

Indul a Magyar Nyelvészeti Diákolimpia 2021-22-es versenyéve! 🥳 A legsikeresebb versenyzők 2022 nyarán a Man-szigeten mérethetik majd meg tudásukat.
Az első online forduló október 15-30-a között kerül megrendezésre.
A már megszokott módon az online fordulókon 2 feladatot kell megoldani, megoldásukra 4-4 óra áll rendelkezésetekre. Az óra az egyes feladatok megnyitásával indul, így a két feladatot nem kötelező egy ültő helyetekben megoldani.
Van azonban néhány fontos változás a korábbi évekhez képest. Az elmúlt év folyamán megújult a honlapunk, a feladatok mostantól a http://www.ioling.hu/versenyfelulet/ honlapon lesznek elérhetőek. Ezen újításnak köszönhetően idén a verseny kezdetekor a regisztráció minden versenyző számára kötelező, akkor is, ha korábban már volt érvényben lévő fiókod.
Vegyél részt Te is a 2021/2022-es Magyar Nyelvészeti Diákolimpián!
Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Fedezz fel egy új világot! Élvezed a logikai fejtörőket, rejtvényeket? Érdekelnek az idegen nyelvek és kultúrák? Vegyél részt te 2021/ 2022-es Magyar Nyelvészeti Diákolimpián, hogy eljuthass Man szigetre nemzetközi döntőre! Az első online forduló október 15-étÅl érhető el az ioling.hu/versenyfelulet/ oldalon! ioling.org facebook.com/ylveszetidiakolimpia/ instagram.com/iol_hun/”
magyar.fazekas